A PepsiCo a fenntartható, hosszú távú növekedésre és a társadalomra és a környezetre gyakorolt pozitív hatásra koncentrál – ez a vállalati filozófiánk (Célokért teljesítünk / Performance with Purpose). Fontosnak tartjuk, hogy a termékkínálatunkat átalakítva egészségesebb választási lehetőségeket kínáljunk, a közösségeket pedig még sikeresebbé tegyük. Úgy hisszük, hogy ezáltal kikövezzük az utat a PepsiCo jövőbeli növekedéséhez, és mások sikeréhez is hozzájárulunk.


„Vállalati filozófiánk azt az alapvető hitet tükrözi, hogy a 21. században egy jó vállalatnak jó polgárként is kell viselkednie.” Indra K. Nooyi, a PepsiCo vezérigazgatója 

 

Termékek


Tovább tökéletesítjük az élelmiszer-, és italválasztékunkat a változó fogyasztói szükségletekhez igazodva: csökkentjük a hozzáadott cukrok, a telített zsírok és a só mennyiségét, és szélesebb termékválasztékot fejlesztünk, így egyre több közösséget és fogyasztót érünk el. 


Bolygó


Csökkentjük a környezetre gyakorolt hatásunkat, miközben növeljük az üzleti tevékenységünk és segítünk összehangolni a változó világunk élelmiszerekkel, italokkal, valamint a természetes erőforrásokkal kapcsolatos szükségleteit. 


Emberek


Növeljük az emberi jogok iránti tiszteletet, előmozdítjuk a sokféleséget és az elkötelezettséget, és ösztönözzük a társadalmi és a gazdasági fejlődést a közösségekben az egész világon.  


Back to top