Globális kezdeményezések

A világ egyik legnagyobb élelmiszer-, és üdítőipari vállalataként mélyen elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy segítsünk a közösségeknek és az embereknek. 

​"A PepsiCo ahol jelen van, segít a közösségeknek egy jobb jövő elérésében, történjen az a PepsiCo Alapítványon vagy munkavállalói önkéntes, illetve közösségi munkán keresztül. Nap, mint nap arra törekszünk, hogy segítsünk a közösségeknek, mert  a vállalatunk és a munkavállalóink elkötelezettek, hogy jól bánjanak a bolygónk erőforrásaival és felelős vállalatként működjünk bárhol is éljünk és dolgozzunk" - Indra Nooyi, a PepsiCo Vezérigazgatója 

Segítjük a világot


2005 óta a PepsiCo az Alapítványán és egyéb egységein keresztül több, mint 900 Millió USD értékben nyújtott pénzbeli, illetve termékadományt szervezeteknek.


Tudtad?

A PepsiCo becslése szerint a 2015-ös év során több mint 120 000 órányi önkéntes munkát végeztek PepsiCo-s dolgozók szerte a világon.

Társadalmi felelősségvállalás


Alkalmazottaink rendszeresen önkénteskednek, hogy tudásukkal és tapasztalatukkal segítsenek másokon.

Humanitárius segítség


Természeti katasztrófa esetén, ha az embereknek segítségre van szüksége, akkor a PepsiCo és a PepsiCo Alapítvány támogatja a bajba jutott családokat és közösségeket termékekkel, non-profit szervezetek segítésével, valamint az alkalmazottaink is hozzájárulnak a károk enyhítéséhez. 

Tudtad?

2012-ben a PepsiCo és a PepsiCo Alapítvány több mint 1,4 millió USD értékben támogatta a Sandy hurrikánt követően a helyreállítási munkákat

Back to top