A PepsiCo-nál hisszük, hogy az etikus és felelősségteljes viselkedés nem csak önmagában jó, hanem jó az üzletmenet szempontjából is. A Performance with Purpose törekvés vezet minket: kimagasló üzleti eredmények elérése olyan módon, hogy közben tiszteletben tartjuk az üzleti környezetet, a társadalmat és a bolygót.

Sokfajta PepsiCo terméket vásárol egy fogyasztó a Spanyolországbeli Murciában.

Mint a világ egyik legnagyobb élelmiszer-, és üdítőipari vállalata, a küldetésünk az, hogy kiszolgáljuk a fogyasztóinkat szerte a világon jó minőségű és megfizethető termékek széles választékával. Elkötelezettek vagyunk azirányban, hogy odafigyeljünk a munkatársainkra, a cégünkre és a közösségekre, így segítve a vállalatot a hosszú távú és fenntartható növekedéshez.

A PepsiCo-nál az a célunk, hogy kimagasló üzleti teljesítményt nyújtsunk hosszútávon, beépítve a fenntarthatóságot az üzleti stratégiánkba. Ezzel  pozitív hatást gyakorlunk a társadalomra és a környezetünkre. Ezt hívjuk Performance with Purpose-nek.
 
A víziónk azt jelenti, hogy olyan termékeket kínáljunk, amiket szívesen vásárolnak a fogyasztók és a munkatársaink pedig büszkén adják el ezeket.
 

Széles termékválasztékot nyújtuk, fokozottan figyelünk a termékeink gyártási folyamatára - felelősen bánunk a természeti erőforrásokkal és a környezetünkkel a működésünk során. Azokra is odafigyelünk, akik gyártják ezeket, támogatjuk a közösségeket és a rengeteg tehetséges PepsiCo alkalmazott karrierjét.
Hat irányelv biztosítja azt, hogy küldetésünk és víziónk megvalósítása során becsületesen járjunk el. Bárhol is folytassunk üzleti tevékenységet a világon, mindig törekszünk a következőkre:

 

A kínai PepsiCo munkatársai segélycsomagot adnak át a földrengés károsultjainak.

Törődünk a fogyasztóinkkal, a vásárlóinkkal és a világgal, amelyben élünk.
A piaci verseny vezérel minket, ugyanakkor törekszünk arra, hogy odafigyeljünk az emberekre is. A sikerünk elválaszthatatlan a vevőinktől és a közösségektől. 


Csak olyan terméket forgalmazunk, amire büszkék vagyunk.
Termékeink megfelelnek a magas minőségi követelményeknek attól a ponttól, hogy beszerezzük az alapanyagokat addig, hogy a fogyasztó kezébe kerülnek.  

Nyílt és őszinte beszéd
Törekszünk a nyílt, őszinte és pontos beszédre és felelősek vagyunk, hogy a kommunikációnk érthető legyen.

Győzelem a befogadás és sokszínűség erejével 
Mindenkit tárt karokkal várunk megkülönböztetés nélkül. A sokszínűség új távlatokat nyit a munkahelyen és támogatja a motivációt.


A rövid-, és hosszútáv kiegyenlítése
Minden döntésünk meghozatala során számba vesszük a rövid és a hosszútávú kockázatokat és előnyöket. Ezen egyensúly fenntartása segít nekünk a növekedés elérésében most és a jövőben is.


Egymás tisztelete és a közös sikerek elérése
Sikerünk a kölcsönös tiszteleten alapul a cégen belül és kívül. Olyan emberekre van szükség, akik képesek csapatként dolgozni. Bár vállalatunk az egyéni kitűnőségre épül, de ugyanakkor elismerjük a csapatmunka értékét és fontosságát.

 
Back to top