A termékekhez kapcsolódó céljainkon keresztül tovább tökéletesítjük az élelmiszer-, és italválasztékunkat a változó fogyasztói szükségletekhez igazodva: csökkentjük a hozzáadott cukrok, a telített zsírok és a só mennyiségét és szélesebb termékválasztékot fejlesztünk, így egyre több közösséget és fogyasztót érünk el. Alább megtekintheted a 2025-ig elérni kívánt céljainkat.
Hozzáadott cukor csökkentése
2025-ig elérni kívánt cél: a globális üdítőportfóliónk legalább 2/3-ban a hozzáadott cukor energiatalma 100 kalória vagy azalatti mértékű legyen 12 unciánként. 

Telített zsírok csökkentése
2025-ig elérni kívánt cél: a globális élelmiszerportfóliónk legalább ¾-e esetében a 100 kalóriánkénti telített zsírmennyiség nem fogja meghaladni az 1,1 grammot.

Sómennyiség csökkentése
2025-ig elérni kívánt cél: a globális élelmiszerportfóliónk legalább ¾-e esetében a kalóriánkénti nátriummennyiség nem fogja meghaladni az 1,3 milligrammot. 

2025-ig elérni kívánt cél: az úgynevezett mindennapi táplálkozási termékeinkhez kapcsolódó árbevétel növekedés aránya meg fogja haladni a jelenlegi termékportfóliónkban elfoglalt növekedésének arányát. Azon fogunk dolgozni, hogy serkentsük a pozitív táplálkozást – például a teljes kiőrlésű gabonák, zöldségek és gyümölcsök, tejtermékek, fehérjék fogyasztását – a legalább egy ilyen összetevőt tartalmazó termékek portfóliójának növelésével.


Back to top